skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Midsommar på Kälkerön

Som tidigare år firades Midsommar på Kälkerön.  Med förvarning från vädersajter om hård vind och ostadiga prognoser generellt gjorde gruppen olika val utifrån sina egna förutsättningar. Skönt med kompispaddlingskonceptet. Vi var totalt 9 personer, med blandad erfarenhet av paddling och camping som sammanstrålade på Kälkerön för gemensamt midsommarfirande.

Ankomst i omgångar

Redan på torsdagen var förtrupp på plats för att bo in sig under devisen ”under en tarp på en ö, …”. Det klassiska midsommarvädret (regn och åska) gjorde tidig entré, och sorti, för att lämna oss ifred resten av helgen.  På fredag anslöt 2 grupper från olika håll. Den första i tid för silllunch, som vanligt beståendes av diverse olika ingredienser efter egen tolkning och smak.  När alla var på plats och hade installerat sig blev det en rundvandring på ön.

Till kvällen blev det trevlig samvaro över diverse olika maträtter medan solen sakta sjönk mot horisonten över Orust.

Midsommardagens paddling blev en tur till Mollösund och med diverse pusslande på kajakbryggan. Endast en kajak fick förtöjas liggandes i vattnet. Vi kom såklart alla iland för att i vimlet inmundiga glass. Efter lunchstoppet på smögholmarna tackade förtruppen för sig och lämnade huvudgruppen som fortsatte firandet på kälkerön.

På söndagen blev det en tur runt Hjälm innan gruppen splittrades för att återgå till sina respektive iläggplatser.

Stort tack till alla inblandade för en synnerligen trevlig midsommar! ”

Vid pennan – Thomas Steindahl

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top