skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Välkommen att bli medlem i Tjörns Kajakklubb. Att bli medlem är enkelt. Betala in en hundralapp till vårt konto och fyll sen i medlemsformuläret i högerspalten, så blir du medlem. Medlemsavgiften räcker hela livet.

sjökortstittVem kan bli medlem?

Medlem är den som uttalar sin önskan om att bli det, samt betalar medlemsavgiften, för närvarande 100 kr, till vårt konto. Swedbank 83535 36218188. Medlem förs in i klubbens interna register samt epostlista. Vi gör väldigt få utskick och det som kommer är uteslutande via e-post.

En del har problem med betalning till vårt konto. Kom ihåg att det är en överföring du gör – och inte en betalning.  Har du fortfarande problem så prova att ta bort sista femman i kontrollnumret 8353(5) 36218188. För utlandsbetalningar, IBAN: SE31 8000 0835 3500 3621 8188 / BIC: SWEDSESS

Vill du bli medlem? Betala in medlemsavgiften till vårt konto och fyll sen i medlemsformuläret i högerspalten.

När vi fått din anmälan och avgiften, skickas ett epostmeddelande till dig som bekräftelse på ditt medlemskap. Du införs i medlemsregistret, förs upp på epostlistan och inkluderas i medlemslistan på hemsidan. I fortsättningen får du alla utskick som klubben gör. Vi gör inte särskilt många utskick, men de få som görs är via epost, så se till att hålla oss med en aktuell epostadress.

Som medlem får du rabatt hos Kanotcentrum – läs mer här

lägerplats paddlingDelta när du har lust

Själva tanken med verksamheten är, att man som medlem aldrig skall känna sig tvingad med på träffar. Vissa väljer kanske att enbart paddla på sommaren, andra håller på året runt. Allt efter tycke och förmåga.

 

sol och badBarn kan delta

Flera småbarn har varit aktiva medlemmar, och är barn med på turerna anpassas de för att passa blöjbyten, nappletning och upptäcksfärder på land. Fint dock om du anger vid anmälan att du har med ett barn så att den som samordnar kan bedöma om det ärl lämpligt eller ej.

För nästan 10.000 år sedan ristade en stenåldersman i Valla socken på Tjörn vår logotyp med en outsövd förälder, som håller på att veckla ut sin helfamiljskajak under det att barnen leker med en urtida snorkel. Eller…?

 

tjörns kajakklubb logo

 

Back To Top