skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

 

Det här med Harry-År sprider sig! Många pratar om det och många är stolta över att ha genomfört sitt Harry-År.  Vad är då Harry-År? Jo, om du paddlar minst en gång varje månad under ett kalenderår så har du utfört ett Harry-År.

Begreppet är myntat av Dag Bränfeldt 2014 och sedan dess har han oavbrutet paddlat varje månad.

Tillsammans med Dag erbjuder Tjörns Kajakklubb alla som vill att köpa ett klistermärke för varje Harry-År du genomför. Detta märke kan du med stolthet sätta på din kajak. Märket kommer att se likadant ut hela tiden men skifta färg, ungefär som en majblomma.

2023 års märke

Vill du beställa märken så mailar du till info @ tjornkajak.se (obs adressen är särskriven för att undvika spam) och berättar vilka årtal du vill köpa och vart vi ska skicka dem

Pris:  30 kr per klistermärke + porto. Du får betalningsinfo när du beställer.

Storlek 5×5 cm.

”Jag känner mig skyldig till att ha myntat begreppet Harry-År eller tagit det till västra sidan i alla fall, säger Dag Bränfeldt.  Det var sex år sedan. Harry var en finne i Stockholm som undrade vad det var för fel på svenskarna som slutade paddla när hösten och den bästa tiden på året kom. Han var kund hos Magnus Fischer i hans verksamhet och där läste jag om honom.Jag har haft kontakt med honom men minns inte längre vad han heter mer än Harry. Nåväl utifrån namnet myntade jag begreppet och bestämde enväldigt villkoren… Det roliga är att det har fått många att inte lägga undan sina flytetyg. Det tycker jag är kul.”

Dag har till dags dato paddlat varje månad sedan januari 2014.

Back To Top