skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Hej! Vad roligt att ditt företag funderar på att ställa ut eller arrangera kurs under Stockenträffen. Vår tanke som arrangörer är att vi gemensamt lyfter Stockenträffen igen, med många utställare och kursmöjligheter under helgen. Stockenträffen har vuxit i antal deltagare och vi vill gärna fortsätta den trenden.

Så här har vi arrangörer, Tjörns kajakklubb och Stockens camping, tänkt oss upplägget:

Ni ställer ut gratis och alla får plats … tänk 10-20 kajaker, ett lagom utställartält och några klädvindor / 1-2 bord som exempel. Vi vill att alla ska få plats utan att en utställare dominerar helt. Använd sunt förnuft helt enkelt och diffar det lite hos en utställare gör det inget. Vill någon ta med sig massor av kajaker/surfskis ta kontakt så löser vi det. Vill du ställa ut utan kajaker och berätta om dina tjänster inom paddling går även det bra.

Vi tänker att utställarna håller till nära stranden så får vi ett naturligt centrum för hela helgen.

Säkerhet och försäkring etc ansvarar ni själva för, liksom ert boende. Detta eftersom vi är ideella och campingen erbjuder ytan gratis. I gengäld får ni tillgång till 100-250 paddlare från Västsverige och Mälardalen och vi hjälper till med marknadsföringen inför träffen. Och samordnar informationen till er. Vi ber er därför använda anmälningsformuläret här på sidan om ni vill delta.

För kursarrangörer är konceptet detsamma:

Ni bestämmer er för om ni vill hålla kurs under träffen och marknadsför kurserna genom era egna kanaler. Ni har ansvaret och deltar gratis, och era kursdeltagare anmäler sig till er genom era vanliga kanaler. Ni anmäler er som kursarrangör här på sidan, med kursinfo och länk till er kurs, så vi kan hjälpa er att sprida informationen till paddlarna inför träffen.

Välkomna!

PS. Har ni frågor kring något praktiskt kring ert deltagande vänligen kontakta Jette Gustafsson på jette@jette.se.  Är det praktiska frågor kring campingen vänligen ring Stocken Camping direkt, tel. 0304-511 00.

  Anmäl er här

  Företagets och ditt namn *

  Din epost *

  Mobiltfn *

  Företagets ort

  Vi deltar som *
  UtställareVi tänker hålla kurs/erBåde och

  Beskriv din kurs och lägg gärna med länk till den / Beskriv vad du ställer ut med.

  * = obligatoriskt fält

  Välkomna! Om ni får förhinder så meddela oss gärna på tjornkajak@yahoo.com så vi vet.

  Back To Top