skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Vi tovar sittunderlag med Cia & Thomas

Härligt initiativ

Cia & Thomas tog ett härligt initiativ och bjöd in till tovning av sittunderlag i sitt hem på Orust.  Att det sammanföll med en solig härlig dag så vi kunde sitta ute och fika och njuta av utsikten var bara en av de faktorer som gjorde dagen superlyckad!

Ett litet gäng var vi! Såklart helt planenligt på grund av rådande rekommendationer för sociala tillställningar.  Thomas och Cia bjöd på helt ljuvlig brunch som vi mumsade i oss i väntan på att få sätta igång med tovningen.  Så väldigt trevligt!

Mätta och glada fick vi komma ut i deras verkstad där vi fick ull och instruktioner och de kreativa ådrorna hos Tjörns kajakvänner pulserade fint.  Det var skratt och fin stämning, finfina instruktioner från Thomas och Cia.

Alla tyckte det var fantastiskt roligt. Så pass att det inte var lätt att bli av med oss när våra alster var klara. En skön fika i vårsolen blev en mysig avslutning på en rolig dag.

Tack!

Ännu en gång fastställer vi att även om vår huvudsyssla naturligtvis är paddling, paddling och paddling så är det väldigt kul att göra saker tillsammans där man kanske umgås lite mer och lär känna varandra ännu mer. Det föder ofta nya idéer om saker man göra göra tillsammans, kajakrelaterade saker såklart :)

Tack snälla Cia & Thomas för att vi fick komma till ert fina hem och roa oss.

Tovade gjorde Camilla, Signe, Ulla, Veronica & Jette

En film blev det också!

 

Vid pennan:

Jette Gustafsson

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top