skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

25års jubileum på Dannemark

I år är det alltså 25 år sedan klubben startades av Mattias Linde. Självklart en anledning att fira!  20-årskalaset hölls på Dannemark utanför Heestrand. Det var så trevligt så vi bestämde oss för att upprepa 25års-kalaset på samma ställe.

Fredag

Mat och skumpa inhandlades och vi ordnade en båttransport från Heestrand så Ralf slapp paddla över grillen själv denna gång. Vädret var underbart när vi paddlade över. Några hade paddlat över redan på Valborgsmässoafton och då var det betydligt tuffare med både vind och massor av väta uppifrån.  Men 1 maj var solig och fint kring lunch. De 12 minuter det tar att paddla över var fina :-)   Tälten sattes upp och flera valde att paddla runt i närområdet då och njuta av dagen.

Jubileumsskålandet startades vid 16.30 och vi sände live på Facebook, det tyckte vi var lite kul.

Här kan du se våra livesändningar:

Grillen sköttes självklart av Ralf och kött och korv fixades med potatissallad och sallad medan Jette såg till att skumpamuggarna som designats dagen till ära hölls fyllda. Stämningen var mycket god.  Det visade sig vara ett lyckodrag att starta grillen tidigt för det förväntade regnet om tidigt och redan till efterrätten hade vi krypit in under tarpar och skydd. Det var ingen liten skur som kom utan det var rätt ihållande.  Tur att det inte blåste för då hade vi haft lite problem.

Vi fick igång en eld när regnet lagt sig, värmde oss och torkade upp lite innan vi kröp in i våra tält. Några hann med fin promenad till andra sidan ön för att se vacker solnedgång.

 

Lördag

Om fredagen avslutades lite blöt och kylig så började lördagen precis tvärt om. Fantastisk morgon med spegelblankt hav, molnfri himmel och fågelsång i träden. Vi tog det lugnt och åt frukost på berget. Några var igen pigga och gick promenad på ön medan andra mest hängde och pratade.

 

Båttransporten kom och hämtade hem grill och prylar. Så väldigt skönt!   De flesta gav sig av på vacker paddling, vi delade upp oss lite i grupper men gjorde ungefär samma tur. Saltskärs Käring rundades av alla. En vacker båk av Heidenstam med en ovanlig historia.

Det blev en vansinnigt vacker dag och just då är alla eniga om att vår hobby är väldens bästa!

Tillbaka på Dannemark inväntade vi Mattias Linde. Väldigt roligt att Mattias kunde komma och förgylla vårt jubileum. Lite stolta är vi allt att vi förvaltar klubben han startade så bra och att vi fortsätter att växa men håller samma anda som sattes från start.

Vi uppdaterar bloggen med Raynes fina bilder

Emina bidrar också med bilder från helgen!

 

 

Vilka var med på paddlingen? Jo det var blandat som alltid. Några kom bara fredag, några kom bara lördag, några sov en natt, några sov två nätter, några sov ingen natt. Valfrihet uppskattas.

Kul att så många kom! Nu paddlar vi vidare i väntan på nästa jubileum.

Fix och trix av Ralf & Jette

Paddlade gjorde: Ralf, Veronica, Tony, Bert, Pernilla, Rayne, Jette, Signe, Lars, Emina, Martin, Ulla, Annika, Maria, Inger, Erik, Maria, Mattias och Lena

Vid pennan

Jette

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top