skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Traditionell glöggpaddling från Skärhamn 2017

16 personer samlades vid Akvarellmuseet för traditionell glöggpaddling från Skärhamn. På morgonen var vädret mulet och det blåste 6-7 m/s med 10-12 i byarna och just när vi lossat kajakerna drog en hagelstorm in och vi fick för en stund fly in i bilarna. Haglet färgade stranden vit.

24991259_1484431431678368_6858519799336536628_n

När haglet dragit bort kunde vi fortsätta att packa kajakerna. Dagens paddelledare Robin Dahlöf gick igenom tänkt paddelväg på stranden innan det var dags för sjösättning. Då det blåste i byarna gick vi söderut och sökte skyddade vatten. Här och var där vinden kom åt var det lite småstökig och rolig paddling. Efter en stund tittade solen fram och skärgården blev magiskt vacker där den badade i solsken.

Efter att ha paddlat igenom det trånga, men mysiga sundet innanför Lilla Vrångsholmen gick vi iland för att äta lunch och dricka glögg. Vi letade upp en sänka med lä och lunchbestyren vidtog. Samtalen flöt på och innan vi kallnat för mycket plockade vi ihop och paddlade hemåt.

Hemvägen bjöd på lite regn, hagel, blötsnö och sen kom solen fram igen. Tillbaka i Skärhamn avslutades paddlingen med en tur i hamnen. Vi kunde bla beundra en Polisbåt som låg vid kajen. Därefter paddlade vi tillbaka till stranden vid Akvarellmuseet där paddlingen avslutades.

Stort tack till Robin för bra val av färdväg.

Lisas bilder

Carinas bilder

Christinas bilder

Paddlade gjorde Eva,  Annika, Ingela, Jacqueline, Barbro, Peter, Mats, Robin, Carina, Kristina, Per-erik, Conny, Liza, Christina, Nils och Rayne.

Vid pennan
Carina Eriksson

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top