skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Stockenträffen 2021

Intresset för Stockenträffen 2021 har varit högt sedan i våras och när väderprognosen lyste som en sol tog sig en hel hög med glada paddlare till Orust och Stockens Camping.  Redan torsdag kväll var det massor av tält uppslagna och under fredagen rullade det in massor av kajaker.  Campingen har aldrig haft så många förbokningar tidigare så vi insåg tidigt att det kommer att bli många människor i år.  Gruppaddlingarna var också knökfulla, nästan 200 anmälningar hade vi fått in. Vi vet ju dessutom att det kommer många som väljer att paddla själva så hur många ska det komma egentligen?

Vi tror att det slutade på mellan 250 och 300 personer och då räknar vi in dagsgäster såklart.

Så många människor skapar trängsel och tälten stod tätt. Ändå upplevde vi bara glada miner och förståelse från besökare.  Stämningen kändes varm och glad.

Våra utställare Enokpaddel, Petruskajaker, Point65/Plums, Outdoortime och Kajaktiv fick inte plats på sin vanliga plätt utan placerades närmare restaurangen. Det gjorde nog att lite färre personer hittade till dem, men de var ändå glada åt intresset för deras produkter.  Björn Thomasson erbjöd kurser i roll och grönlandspaddelteknik, och hade fulltecknade kurser.

Restaurangen blev nog lite överraskade över alla bokningar som kom in i sista minuterna, men löste i stort sett uppgiften väl.

Gladast blev vi i projektgruppen när vi fick ett fint gensvar på rop om fler turledare för lördagen.  Många hörde av sig och ville hjälpa till. Det var verkligen härligt och mycket nödvändigt.  Totalt fick vi ihop inte mindre än 10 turer!  Det var singelturen, Malöturen, Fototuren, Familjeturen, Måseskärsturen och fem versioner av den traditionella turen till Hermanö huvud.  Det var riktigt bra gjort av oss tycker vi själva.

Berätta vad du tycker

Inför nästa år vill vi givetvis göra det lika bra, och kanske lite bättre. Därför har vi en enkät som du gärna får fylla, och framför allt får du gärna kryssa i om du kan tänka dig att vara med i projektgruppen eller vara turledare. Hoppas många har lust till det!

LÄNK till enkät.

Bilder

Bästa sättet att visa hur härlig helgen var är givetvis via bild och film. Därför är vi glada att kunna dela med oss av många bilder från våra deltagare. Har du bilder som du vill dela med dig av så hör av dig till oss!

Jettes film

 

Mikael Jensens bilder från Malö-turen

Maria Anderssons bilder från en tur till Vallerö

Vill du också dela med dig av bilder? Skicka till info@tjornkajak.se

Vi ses på Stockenträffen 2022. Datum satt till 18-21 augusti.

Välkomna!

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top