skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Stockenträffen 2022

Stockenträffen 2022 – 18-21 augusti

 Stockenträffen 2022 ser ut att komma att bli som vanligt – med lite extra! Projektgruppen har utökats och vi planerar för fullt. Sidan här uppdateras så småningom, ännu är det gott om tid – men boka kalendern!
Helt klart är att det kommer att erbjudas utställare av kajakprylar, förhoppningsvis köp&sälj av begagnade friluftsprylar och självklart mysigt häng i grupper på kvällarna och go paddling dagtid. Därutöver erbjuder vi allt man kan hitta på av valfria aktiviteter, badövningar, skumbad, långpaddling, kortpaddling, kajakkurs, kaffedrickande, prylsnack, kajaktestande osv. Allt är möjligt, runt hörnet har vi ett av Sveriges finaste skärgårdsområden

Gruppturer

Vi ordnar gruppturer till förutbestämda destinationer. Destinationerna släpps inte förrän i början av augusti så slipper vi alltför många ändringar och ombokningar.  Nytt för 2022 är att gruppturerna kommer att kosta 100 kr. Detta är endast för att kunna ge en liten uppskattning till våra ledare i form av bandana eller annat som gör dem glada och gör att de ställer upp igen och igen.

Vi är glada att Björn Thomasson återigen kommer till Stocken och erbjuder intresserade att delta i hans kurser. Björn har varit långfärdsledare och säkerhets- och kursansvarig i Malmö Kanotklubb, utvecklar kajaker, kanadensare och småbåtar kommersiellt och för amatörbyggare, har byggt egna kajaker och segelbåtar, från en 4 meters kanotyawl till en 10 tons ketch, seglat flottans skonerter och kört små och stora fartyg som reservofficer i marinen och i sjöräddningen, och för övrigt tillbringat mycket tid i kajaker längs skandinaviska kuster under de senaste 30 åren.

 

Kurser

Vi hoppas kunna erbjuda kurser även 2022. Återkommer med detaljer.

Har du ingen egen kajak?

Du som vill vara med men ej har egen kajak kan hyra hos Bohus kajak (f.d. Orust Kajak). Använd dig av koden ’STOCKEN2022’. Koden gäller för bokning av kajaker från fredag till söndag. Koden ger 25% rabatt på kajakhyra (ej parkering, tvätt av kajak etc.)

Kajaker går att boka här: https://www.bohuskayak.com
Mer information om modeller etc finns här: https://orustkajak.se/uthyrning/vara-kajaker

Vill du ringa och prata med dem så har de nummer 0706987710.

Tältplats/stuga & receptionen

Stockens Camping erbjuder fortfarande kajakrabatt för tält den helgen.  Du behöver ringa 0304-51100 och boka för att få rabatten.

Vi rekommenderar absolut att du förbokar även tältplats, mest för att minska kötiden som kan bli ganska lång på fredagen då väldigt många kommer.

Viktigt: Om du kommer efter 20.00 så hör av dig till campingen som då kan hjälpa er med kuvert så ni kommer in. Kommer ni efter 21.00 är campingen stängd och ni får stå på betal-parkering utanför campingen till dagen efter. Det är inte tillåtet att släppa in kamrater som ej kommit i tid på eget kort, men ni kan självklart hämta ut förbetalda kuvert till era kamrater och hjälpa dem in. Dock låses bommarna klockan 23.00 och då kan man inte längre komma in. Ut kommer man såklart. Maila (boka alltså inte online) din bokning till info@stockencamping.se och ange ”kajakhelg” när du bokar så får du lågsäsongpris  för tältplats. Pris för elplats är också lågsäsongpris, plus den el de förbrukar. Priser ännu ej fastställda.

Kajakpass för dagsbesökare

Om du bara kommer över dagen finns ett särskilt kajakpass för 100 kr för att du ska kunna köra in bilen med din kajak, duscha och även parkering över dagen. Köpes i campingens reception. Det är förbjudet att släppa in dagsgäster utan att de betalat denna avgift.

Mat

Vi återkommer med detaljer om vad restaurangen erbjuder!

Utställare

I fjol hade vi nedanstående utställare. Vi hoppas att de kommer även 2022.

  • KAJAKTIV TJÖRN ställer alltid upp! De kommer med kajaker och utrustning och god stämning!
  • Petruskajaker kommer varje år! Med dem kan du förverkliga din dröm om att bygga en egen kajak. Prata med dem på plats!!
  • Plums AB/Point 65 Kajakcenter deltar igen! Tar med sig utrustning till bra priser för just träffen!
  • Outdoor time är nya utställare för i år! Kommer med kajaker från Point65 och Liker med och jobbar med Björn Thomasson som kommer att finnas på plats fredag kl 19.30 och Lördag kl 16.30 för att berätta om designen och svara på frågor.
  • Enokpaddel kommer med sina fina grönlandspaddlar.

VVill du också delta som utställare? Det är gratis och man ordnar själv fram sina deltagare. Intresserade utställare och kursarrangörer anmäler sig till Tjörns kajakklubb som samordnar och hjälper till med informationsspridningen. Vill du komma och ställa ut så hör av dig till info@tjornkajak.se

Evenemangssida på Facebook

Klicka gärna i att du är intresserad / kommer på fb-evenemanget Stockenträffen. Då får du våra uppdateringar medan Stockenträffen pågår och dessutom underlättas samåkning för er.

Kontaktpersoner för Stockenträffen

Maila vår klubbmail info@tjornkajak.se om du har frågor,

 

Varmt varmt välkomna!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top