skip to Main Content
Inloggning för admin:

Stockenträffen 2021

Stockenträffen 2021 – 19-22 augusti

Vi hoppas att vi 2021 återgår till en vanlig träff med organiserade turer, bildvisning och umgänge utan rädsla för smitta. Givetvis räknar vi också med utställare av kajakprylar, förhoppningsvis köp&sälj av begagnade friluftsprylar och självklart mysigt häng i grupper på kvällarna och go paddling dagtid. Därutöver erbjuder vi allt man kan hitta på av valfria aktiviteter, badövningar, skumbad, långpaddling, kortpaddling, kajakkurs, kaffedrickande, prylsnack, kajaktestande osv. Allt är möjligt, runt hörnet har vi ett av Sveriges finaste skärgårdsområden
Stockens Camping erbjuder fortfarande kajakrabatt för tält den helgen.  Du behöver ringa 0304-51100 och boka för att få rabatten.

Mat

Vi återkommer med detaljer.

Vi fortsätter i samma stil!

Vi ser en fin trend i att allt fler besöker Stockenträffen och vi ser också alltfler kajakträffar. Stockenträffens koncept är som det alltid varit; träffen är gratis och deltagaren behöver bara betala sin tält- eller stugplats.

TjKK sköter marknadsföring till paddlingssverige och leverantörer som är intresserade av att närvara som utställare eller kurs-givare. Stockens Camping sköter det praktiska kring boende och uppställningsplatser. Du som vill vara med men ej har egen kajak kan hyra hos Bohus kajak (f.d. Orust Kajak).

 

Tältplats/stuga & receptionen

Tältplats och stuga bokas direkt hos Stockens camping. Då Stockenträffen blir allt populärare rekommenderar vi att ni förbokar även tältplats, mest för att minska kötiden som kan bli ganska lång på fredagen då väldigt många kommer.

Viktigt: Om du kommer efter 20.00 så hör av dig till campingen som då kan hjälpa er med kuvert så ni kommer in. Kommer ni efter 21.00 är campingen stängd och ni får stå på betal-parkering utanför campingen till dagen efter. Det är inte tillåtet att släppa in kamrater som ej kommit i tid på eget kort, men ni kan självklart hämta ut förbetalda kuvert till era kamrater och hjälpa dem in. Dock låses bommarna klockan 23.00 och då kan man inte längre komma in. Ut kommer man såklart. Maila (boka alltså inte online) din bokning till info@stockencamping.se och ange ”kajakhelg” när du bokar så får du lågsäsongpris  för tältplats. Pris för elplats är också lågsäsongpris, plus den el de förbrukar. Priser ännu ej fastställda.

Kajakpass för dagsbesökare

Om du bara kommer över dagen finns ett särskilt kajakpass för 100 kr för att du ska kunna köra in bilen med din kajak, duscha och även parkering över dagen. Köpes i campingens reception. Det är förbjudet att släppa in dagsgäster utan att de betalat denna avgift.

Utställare

Vi välkomnar utställare! Dessa deltar gratis och ordnar själva fram sina deltagare. Intresserade utställare och kursarrangörer anmäler sig till Tjörns kajakklubb som samordnar och hjälper till med informationsspridningen.

 

Evenemangssida på Facebook

Klicka gärna i att du är intresserad / kommer på fb-evenemanget Stockenträffen. Då får du våra uppdateringar medan Stockenträffen pågår och dessutom underlättas samåkning för er.

Kontaktpersoner för Stockenträffen

Maila vår klubbmail info@tjornkajak.se om du har frågor,

 

Varmt varmt välkomna!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top
×Close search
Sök