skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Stockenträffen 2024

15-18 AUGUSTI 2024

Läs gärna nedanstående:

 

OBS- vi har flyttat Stockenträffen till ovanstående datum. Stockens Camping har flyttat alla stugbokningar till rätt datum. Stäm gärna av med dig så din bokning stämmer med dina önskemål. Telefon 0304-511 00

FAQ OM STOCKENTRÄFFEN

Varför byter ni helg, kan ni inte alltid ha samma helg så man vet? Tidigare hade vi alltid sista helgen i augusti men då det krockar med Öppet Varv så har det inneburit att vi inte fått stugor och elplatser till alla som önskar. Därför anpassar vi oss till deras helg  som alltid är vecka 34.  Träffen 2024 blir alltså helgen före dem, dvs 15-18 augusti.

Om jag är helt nybörjare – kan jag hänga med på Stockenträffens paddlingar då?  Svar – nej, det kan du tyvärr inte.  Stockenträffen är en träff av och för paddlare.  Vattnen utanför Stocken är exponerade och vi kan aldrig garantera att det alltid finns lugna och platta områden att paddla i.  Det händer tyvärr att någon ändå smyger sig med och detta ställer till det både för ledarna som då måste anpassa med ett långsammare tempo för hela gruppen och i värsta fall inte kunna genomföra den planerade paddlingen.  Om du är ny inom kajak rekommenderar vi att du börjar med Friluftsfrämjandet som är otroligt duktiga på att lära ut, och när du kan grunderna, kan kamraträddning och känner dig trygg i din kajak även i vågor – så är du varmt välkommen.

Kan jag som erfaren paddlare ta med en nybörjare och ta ansvar för honom/henne?  Självklart. Men ni kan inte följa med på de organiserade paddlingarna, utan då får ni paddla i egen regi.

Varför har ni inga paddlingar för bara nybörjare?  Stockenträffen är en träff för och av paddlare som vill komma ut och paddla på de härliga vattnen kring Stocken. Vi har inga kurser för nybörjare under denna träff. Det finns massor av uthyrare och kajakbutiker som ger utbildning. Och som vi nämnt tidigare så rekommenderar vi Friluftsfrämjandet.

Om jag bokar en elplats på campingen, kan jag låta flera kompisar tälta nära mitt tält på samma plats?  Javisst kan du det, men alla måste betala för sitt tält. Det är inte ok att bara ett tält betalar tältavgift.

Om vi är flera som delar stuga, kan jag då be campingen dela ut kort till de som ska bo med mig efterhand som de kommer?  Nej, det kan du inte. Du som bokar stugan är ansvarig, du hämtar ut alla kort och ansvarar för att släppa in dina kamrater. Du är också ansvarig för att stugan lämnas i tid och att alla kort lämnas in samtidigt. Du som bokar har ansvar för alla som bor i stugan som en grupp.

Hur bokar jag mig på Stockenträffen?  Du behöver bara boka boende, dvs tältplats eller stuga.  För att delta i Stockenträffen behöver man inte anmäla sig, Det räcker att man dyker upp som glad paddlare.   Ett par månader innan träffen öppnar vi upp för anmälan till turpaddlingarna. Dem behöver du anmäla dig till om du vill, givetvis inget tvång :)


 

KONTAKT FÖR STOCKENTRÄFFEN

Maila vår klubbmail info@tjornkajak.se om du har frågor

Varmt varmt välkomna önskar Tjörns Kajakklubb

Jette Gustafsson & Ralf Vässmar, Projektledare

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top