skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Midsommarpaddling i Stigfjorden

Som traditionen bjuder ordnades midsommarpaddling i Stigfjorden med läger på Kälkerön.

Vi startade vår paddling från Röra badstrand på Tjörn. Vädret var vackert vid start men prognosen varnade för betydligt sämre väder så vi paddlade direkt ut för att få upp tält och äta lunch innan regnet kom. Prognosen infriades och det regnade rejält vilket dämpade paddelsuget en del och vi bestämde oss för att ta en  promenad istället.

Kvällen inleddes väldigt trevligt med ost, kex och cider som Robin tagit med, vi satt under tarpar och myste där vi slapp regnet. Fyra i gänget tog en sen kvällspromenad som blev en del längre än de tänkt. Det är nu bekräftat att man kan gå vilse på Kälkerön! :-)  ….  Senare uppgifter dementerar dock detta, se kommentarer :-)

Foto: Rayne

Lördagen

Lördagen kom med uppehåll men rejält med vind. Enligt prognosen skulle det fortsätta blåsa och dessutom regna på söndagen och vi tog då beslutet att bryta upp redan på lördagen. Det blev en slapp förmiddag med lunch innan vi paddlade tillbaka till Röra på lördagen. Vi som var med var nöjda, trevligt sällskap och mysigt på Kälkerön men till nästa års midsommarpaddling har vi beställt mindre regn, mindre vind och mer paddling :)

Stort tack till Robin som alltid ordnar klubbens midsommarpaddling så bra!

Paddlade gjorde Rayne, Barbro, Kristina, Per-Erik, Annika, Ingvar, Bertil, Michael och Robin samt Martin som anslöt senare. Om något är tokigt så kommentara gärna i kommentarsfältet så vi får det rätt!

Vid pennan: Veronica

This Post Has 2 Comments

  1. Nja Veronica, alldeles vilse var vi inte. När vi klättrat upp på ett berg såg vi ju vart vi skulle, kruxet var att åt det hållet var det i regel för brant, och nere i dalen var det så igenväxt att det var svårt att veta hur vi gick. Så det blev fel dalgång och sväng åt fel håll ibland. Men Ingvar ledde oss hem till tälten innan det blev som mörkast. Tack för härligt sällskap och gott humör i bergen Ingvar, Annika och Michael!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top