skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Midsommar 2019 på Kälkerön

Midsommar 2019 på Kälkerön med Tjörns Kajakklubb är ett vinnande koncept. Vi gillar det!
Vi var 7 medlemmar som utgick från Röra strand i relativt frisk vind som förde oss via Orust arkipelag tillbaka till en av Tjörns små pärlor och våra favoriter: Kälkerön.
Tälten sattes upp och vi inmundigade medhavd sill o potäter men vad är en midsommar utan regn? Vår Robin hade förberett så vi kunde krypa in i absiden allihopa under tiden regnet föll så fint så det blev hur mysigt som helst. Där satt vi gott och hade några djupa intressanta samtal om bland annat kompostering. Det blev även tårta och när solen kom fram igen och då blev det dans runt… ja just det kajakerna. Den enda grodan som var med var nog Elisabeths gröna kajak.
Fåren betade fint omkring och ville gärna nosa på kajakerna vilket vi tyckte var trevligt. Givetvis badade vi och hela midsommaren var mycket trevlig.  Vi kan sammanfatta helgen med att det var rätt blåsigt och därför fick några av oss nöjda sig med promenad på midsommardagen men ön är full med historia och ruiner så det var en trevlig vandring.  Huset på ön där en Viktor har bott står kvar och idag är det Västkusstiftelsen som sköter om den.
Vi vill tacka Robin för att han igen ordnar denna uppskattade paddling!
Paddlade gjorde Inger, Elisabeth, Anneli, Patrik, Camilla, Lars och Robin
Vid pennan: Elisabeth Ragnmark

Robins bilder

Elisabeths bilder

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top