skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Glöggpaddling från Skärhamn, 2016

2016 års glöggpaddling gick som tidigare år från Skärhamn. Det börjar bli en tradition och att döma av antalet medlemmar som

Totalt 16 km blev det
Totalt 16 km blev det

dök upp så är det populärt. Hela 17 personer kom och njöt av dagen.  Robin hade även i år planerat paddlingen, och det blev en alldeles perfekt tur!  Några plusgrader, inte så mycket vind, fina vägval och naturligtvis trevlig gemenskap. Vad mer kan man begära?

Vi startade en bit efter 10 och rutten var lagd norrut, upp mot Kyrkesund och längs Härön innan vi stannade efter 8 kilometers paddling och intog lunch och lussefika i en solig glänta i lä på Skaboholmen. Lång skön paus med gott om kajakprat.  Det är vid dessa tillfällen man blir inspirerad att prova nya vatten. Alltid är det någon som paddlat på spännande ställen – men vi enades om att våra egna vatten ofta också är fullt tillräckliga.  Vi bor så vackert.

Tillbaka gick det lite fortare. Lätt vind i ryggen betyder en del. Totalt paddlade vi 16 km och vi var tillbaka iland i Skärhamn vid 15.30. Då var himlen svagt rosa och det var bara att njuta och konstatera att det var en mycket lyckad dag!!

Glada deltagare på årets glöggpaddling var Robin, Jens, Johan, Anna. Barbro, Caroline, Michael, Jenny, Per, Sven, Bertil, Kristina, Thomas, Jette, Christina, Per-Erik och Catarina – och Peter.

Stort TACK till Robin som fick till ännu en kanonpaddling!  Tack också till alla som dök upp och gjorde dagen så lyckad!

 

This Post Has 2 Comments

  1. Årets glöggpaddling: Peter kom inte med i listan, men finns med på bild, ensam med berg bakom. Eftersom antalet stämmer fick han nog ett annat namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top