skip to Main Content
Inloggning endast för admin:
Kajakträning I Bassäng

Bassängträning i mars

Fredagen den 8 mars var det återigen dags för Kvinnodag och kajakmys i Sundahallen. Bröderna Johan och Anders Åhlberg var först i vattnet och inledde kvällen med att visa upp olika räddningstekniker och samtidigt kommentera de olika momenten på bästa tänkbara sätt. Sedan var det dags att ge sig ut i det varma och inbjudande plurret och försöka friska upp vad man trodde sig kunna i höstas innan kajaken lades i vinterförvar. Bassängträning är alltid bra!

Tjörns Kajakklubbs träningskvällarna i Sundahallen är en mångsidig företeelse. I ena hörnet av bassängen provar någon på att för första gången lära sig sin egen och kajakens begränsningar i balans – i motsatta hörnet tävlas det i antalet eskimåsvängar per 10 sekund! Den yngste i vattnet är 7 – den äldste kanske kring 50 (vild gissning!) och alla går hem med ett nöjt leende om läpparna. Det är grymt kul – prova på nästa gång det finns en chans!

Simmade gjorde Mats & Catarina Mellberg, Claes Oleander, Conny Wilhelmsson, Thomas Jonasson, Gunnar Isaksson, Annika Kummel, Kristina Kvarneberg, Nigel Hamilton, Johan & Anders & Sara Åhlberg, Björn Aadnøy och Karin Wikberg. Skrev gjorde Björn och Karin.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top