skip to Main Content
Inloggning endast för admin:
Robin i samspråk med Svante Lysén, kvällens dragplåster!

Svante Lysén gästar vårt årsmöte

Att slå ihop vårt årsmöte med filmvisning av Svante Lysén visade sig vara en fullträff. Över 40 personer kom och lyssnade på Svante och såg hans urmysiga naturnära film ”Bohuslän – ett vresigt landskap”, en film där många kände igen sig. Det var knäpptyst i lokalen förutom lite skratt här och var under roliga sekvenser. Alla njöt av filmen och av Svantes poetiska beskrivningar av vad vi såg. Visst vet vi alla att vi har en skatt i den bohuslänska kusten, men det blev verkligen bekräftat av Svantes film.
Efter filmvisning och länsat fikabord fyllde vi lokalen med syre och körde igång årsmötet. Sittande styrelsen valdes om och fick ansvarsfrihet – så skönt!
Kvällens viktigaste punkt var som vanligt att sätta årets paddelprogram. Styrelsen hade förberett ett förslag som i stort sett antogs, lite ändringar och några frivilliga som räckte upp handen för att ta på sig att samordna en paddling. Uppskattat!
Ibland är det lite jobbigt att göra just det – räcka upp handen och komma med förslag inför alla, men då går det lika bra att kontakta styrelsen separat, vilket var precis vad ett par stycken gjorde efter mötet. Nya friska idéer och krafter. Lika uppskattat!
2018 ser ut att bli ännu ett finfint paddelår. Programmet kommer snart att presenteras, vi ska bara få till alla datumen först. Så ha lite lite tålamod så kommer det!
Tack alla ni som kom ikväll – det är ju just precis tack vare er som det blev så bra!
Text och bild Jette Gustafsson

This Post Has 2 Comments

  1. Hej! Fint skrivet Jette och kul med lite people spotting 😉 . Jättekul att det blev så bra uppslutning. Det förtjänar både klubben och Svante 🙂 Jag ser fram emot ett fortsatt kul år tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top