skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Stor dansk paddelträff önskar lokala guider

Danska Havkajakroerne – en nationell kajakklubb i Danmark – kommer till Hafstens Resort utanför Uddevallla 22-28 juli 2024, (vecka 30).  Det är en stor grupp, cirka 400 personer beräknas komma. De har som tradition att träffas vecka 30 varje sommar sedan många år.

För det mesta paddlar de i Danmark men i år är de för andra gången i Sverige och vänder sig nu till svenska paddlare som kan tänka sig att ställa upp som guider i paddelvatten längs kusten och inåt landet, varhelst vi tror att danska paddlare skulle uppskatta en tur. Det behöver vara inom rimligt avstånd från Uddevalla men de är också beredda att åka en bit för en fin upplevelse.

Kan du tänka dig att ställa upp som guide för en dagstur någon gång under vecka 30? Du kan själv bestämma hur många du tycker är lämpligt att ha med på din tur och var du vill paddla.  En liten ersättning på 20 kr per deltagare utgår och även bensinpengar om det behövs.  Du blir alltså inte rik på att ställa upp, men du får garanterat en glädjefylld dag när du visar upp våra fina vatten för besökarna.

Maila till jette@jette.se som samordnar med Havkajakroerne och anmäl ditt intresse.

Hoppas många blir sugna. Alltid roligt att knyta nya bekanstskaper och få tips om paddlingar på nya ställen.

P.S. Jag guidade en grupp för ett par år sedan, de är generellt sett väldigt disciplinerade och det var en fröjd att paddla med dem. :-)

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top