skip to Main Content
Inloggning endast för admin:
Glada stickeskor!

Stick-along – Mameluckpaddling

Vi förbereder oss för Mameluckpaddlingen genom att börja stickningarna av våra mamelucker. Karin håller ihop det och gör tjusiga uträkningar för alla olika storlekar på rumpor. Gruppen består av både rutinerade stickrävar och relativt oerfarna men superentusiastiska blivande rävar!  Vi har SÅ roligt och inspirerar varandra enormt.

Tack Karin Schoemaker för att du håller ihop detta superroliga projekt.

Det finns fortfarande möjlighet att vara med om man känner för det! I så fall hör du av dig till Karin!

This Post Has 2 Comments

  1. Hej! Jag har visserligen aldrig känt behov av mamelucker när jag paddlat (använder det ibland när jag vandrar), men sticka och paddla är ju kul.
    Hur gör man för att vara med? Gör ni alla samma modell efter samma beskrivning och med samma sorts garn, eller?
    /Annika

    1. Hej Annika, javisst är det kul att samlas kring något man gillar. Den här gången både stickning och paddling. Karin som håller ihop det är duktig på beskrivningen Mamelucker 2.0, så den går hon igenom steg för steg. Det finns dock många i gruppen som stickat mycket och valt andra modeller att sticka istället. Inget krav på det. För att vara med på den digitala stickningen behöver man vara medlem i tjörns kajakklubb. Den digitala stickningen har inget begränsat deltagarantal. Men när vi ska samlas och paddla så är antalet deltagare begränsat till 12. Den är i slutet av maj, du ser den på vårt program här på hemsidan. Lite för tidigt att kunna anmäla sig till den ännu. Här har vi ett krav på att man ska sticka mamelucker för att vara med. Det är liksom grejen med projektet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top