skip to Main Content
Inloggning endast för admin:
Paddlare

Spökpaddling i Stigfjorden

Spökpaddling i Stigfjorden 22-23 juli 2000 (flyttad från Sälöfjorden p.g.a. ogästvänliga spöken).

LÖRDAG: Vi sjösatte i Gårvik på sydvästra Orust. 10 personer hade samlats, varav 5 gäster, alltså ej klubbmedlemmar. Solen sken som den skulle, åtminstone ibland. Paddlingen började nordvart i Valö sund, i motvind och grått väder. Men lagom till lunchstopp på Hjälms västsida kom också solen fram.

Lunchen blev lång, dels på grund av gott väder och stor badlust, dels därför att det var Åsas födelsedag, vilket innebar att tårta skulle prepareras, sånger sjungas osv. Tre personer styrde efter lunchen hem igen, resten fortsatte i maklig takt, proppmätta som vi var, sydvart. Kälkerön rundades motsols, sedan landade vi i viken söder om stora båtviken.

Läger slogs, skumpa dracks, krabbor ingfångades (för att omedelbart släppas igen) och så var det dags för mat igen. Kvällen avnjöts under stillsamt vindrickande och småpratande. Åsa berättade helt äkta spökhistoria, dock var den inte särskilt hemsk.

SÖNDAG: Varför vara ute och paddla, när man kan ha det så skönt på land? Det blev bad och soltork, bad och soltork osv, ända fram till en sen lunch. Sedan paddlade vi hemåt och avslutade en mycket njutbar helg.

Jens, Åsa, Elvira, Rolf, Lena deltog från klubben. Tommy, Lisbeth, Per Arne, Catharina och Nils Erik var också med. Jens och Åsa skrev.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top