skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Ranrike Grand Tour Avslutning – Midsommarpaddling

Den 5 veckor långa Ranrike Grand Tour har nått sin avslutning med midsommarpaddling.

Midsommarafton

Midsommarafton inleddes med sol och svaga vindar, så kajakfesten omlokaliserades till den södra änden av Dannemark. Tomas dirigerade om trafiken från Heestrand och snart hade alla hittat den perfekta platsen för sitt tält på någon av de etager i terrängen som erbjöds.
Efter ett ö-råd på samlingsklippan var beslutet fattat att vi skulle äta på klipporna på utsidan. Gruppen mumsade på sill och andra godsaker under glada skratt och mycket prat. Havet lockade till bad och de såphala klipporna övervanns på olika vis. Vi fick en härlig kväll med variation från högläsning till paj med vaniljsås. Kvällen var förtrollande och ljuvlig och överträffade alla förväntningar.

Midsommardagen

Midsommardagen inleddes med bad och frukost, sedan ställde större delen av gänget kosan mot Vedholmen med fikapsus på St Håskär där de mångtaliga tärnorna lyfte vid minsta rörelse i terrängen. På Vedholmen fick deltagarna tre uppgifter att utföra enligt tycke och smak; äta, promenera och bada. Ingen gjorde något försök att nå dasset, en övade att ta sig upp i kajaken.
På vägen hem passerades b l a Sotens Svartskär på nära håll, de som paddlade förbi där lite senare noterade tumlare. Tre nya deltagare fångades in på vägen.
På söndagen svepte molnen in och bara en deltagare hann få ner tältet innan regnet kom. Gruppen splittrades och deltagarna hoppades på snart återseende i kajakerna.
Vi säger många tack till Thomas som nu paddlat Ranrike från söder till norr och nu sätter fart hemåt. Han har helt klart haft en fantastisk resa med massor av upplevelser och givetvis bidragit till att många medlemmar tagit sig ut på vattnet och paddlat med Tomas och klubbkamrater.  Ett underbart initiativ!   Heja dig Thomas!
Bilder från Emma S:
Paddlade gjorde: Thomas, Yasmine, Johan, Bert, Elin, Karin, Jonas, Inger, Ingrid, Christer, Lena, Ann och Emma
Vid pennan: Emma

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top