skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Midsommarpaddling 2021

Traditionsenlig midsommarpaddling till Kälkerön även 2021. Det har fungerat bra förut och det fungerade bra i år!

Åtta paddlare lämnade Röra Strand strax efter 11 på midsommarafton. Vi paddlade via småholmarna som ligger utanför till Hälsön där vi åt lunch, rundade Hälsön och paddlade genom fina passagen mellan Hälsön och Hjälm innan vi styrde kosan mot målet för vår midsommarpaddling: Kälkerön.

Väl där gjorde vi oss hemmastadda och några valde att slappa medan andra gick en promenad och utforskade ön och fina Rosornas dal.

Midsommarmiddagen åt vi tillsammans och blev överraskades av Helena som bjöd på kladdkaka med jordgubbar. Som vanligt kom vi snabbt in på väsentligheter och har diskuterat både jämställdhet och biodling under helgen – och allt däremellan.

Midsommardagen

På lördagen paddlade vi till Björholmen där glassen hägrade, lunch på en liten holme och sedan snirklade vi vid Smögholmarna innan vi drog oss hemåt. Några paddlade utsidan i lite stökiga vågor, några vände hemåt en lärdom är att det är viktigt med kommunikation när gruppen delar på sig. Lite tråkigare väder på lördagskvällen än vad prognosen lovat men egentligen helt vanligt svenskt midsommarväder.

Söndag morgon paddlade alla tillbaka till Röra Strand och vi som skulle passera Tjörnbron fick en ganska lång hemresa.

P.S. Robin, vi saknade dig ;-)

Vi som paddlade var Bert Persson, Bertil Augustsson, Sven Gester, Kristina och Nils-Gunnar Öqvist, Helena Thorslund, Elisabeth Ragnmark och Veronica Persson

Vid pennan

Veronica

Veronicas bilder

Elisabeths bilder

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top