skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Lussepaddling i Vallgraven med GKF för andra gången

En gång är ingen gång men två gånger är en vana!   Det blev nu andra gången som GKF bjöd in oss för Lussepaddling i Vallgraven i Göteborg.  Perfekt väder och ny mycket bättre iläggningsstrand bådade gott för en fin paddling.  Och det fick vi!  Så vackert att paddla på södra sidan av hamnen och se hela Eriksberg och Sannegården stämingsfullt upplysta längs norra hamnen.

Drygt 30 pyntade lussefarkoster tog sig motströms till Hamnbassängen och paddlade till sista bron vid Feskekyrka där vi fick vända (helt planenligt).  Fin paddling och  det enda som överraskade oss var slussvatten vid Drottningtorget. Julpaddan slussar under december och det är rätt god fart på vattnet! Lite knixigt att ta sig runt hörnet där – men det gick!

Tillbaka till stranden gick ganska fort tack vare medströms och där hade vänliga själar från GKF gjort upp eld och bjöd på korv att grilla samt maschmallows! Vilken lyx!

Alla var rörande eniga om att det var en fin kväll och Lussepaddling i Vallgraven verkligen är en mysig tradition.

Stort tack till GKF för arrangemang!  Vi tror det var ungefär lika många från varje klubb i kajakerna – mycket stämningsfullt!

Leif Eriksson filmade så fint!

 

Jenny Leonardsson bjuder på fina bilder

A

 

Per Karlsson tog också några coola nattbilder

 

Och Arne Lindström fotade från land

 

Vid pennan: Jette Gustafsson

Vilka som paddlade är lite oklart i mörkret :)  Men 15-17 personer var vi :-)

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top