skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Koljöfjorden i november

Det var avhopp i strid ström ända till start för denna paddling på Koljöfjorden i november. Från början var det drygt 10 anmälda men den ena efter den andra lämnade återbud och till sist stod 4 förväntansfyllda paddlare på stranden i Fröjdendal för paddling på Koljöfjorden i november.

Vädret var grått men ingen vind och havet låg nästan spegelblankt. Turen gick genom Malöströmmar som vid detta tillfällen inte var så strömt så det gick fint att paddla igenom.  Vi tog sedan sikte på Högholmen och paddlade över Koljöfjorden.  Vi var nästan ensamma på vattnet denna dag men just här mötte vi två segelbåtar.

Koljön rundades på insidan innan det var dags att paddla in i nordströmmarna. Även dessa strömmar var beskedliga idag. Nu började magarna kurra på oss och lunchen intogs på Bassholmen. Efter lunchen fortsatte vi varvet runt Flatön. Vi såg säl och en hel del fågel. Även solen vågade sig fram ett kort tag.

Vi avslutade med att paddla igenom sundet mellan Malö och Flatön innan vi satte kurs mot Fröjdendal och de väntande bilarna. Alla var nöjda efter en härlig dag på havet.

Tack till Björn som planerat turen. Paddlade gjorde Björn, Peter, Christer och Carina.

Vid pennan: Carina Eriksson

Carinas bilder

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top