skip to Main Content
Inloggning endast för admin:

Glöggpaddling från Skärhamn, dec 2015

Den traditionsenliga glöggpaddlingen gick även i år från Skärhamn.  Så glädjande att det även denna gång var god uppslutning! En uppåtgående trend kanske?
18 glada personer i färgsprakande torrdräkter samlades på stranden vid Akvarellmuseet i Skärhamn. Robin Dahlöf hade komponerat en fin tur som slingrade sig bland kobbar och skär. Vinden var snäll och vi hade verkligen en fin dag under molnfri himmel. Vinden var inte så kall och en säl tittade iallafall upp på oss!
Gamla och nya klubbmedlemmar blandade sig fint och när vi stannade för lunch/glögg/fika på Flatholmen kunde man knappt tro att det var december. Strålande sol och vi hittade en plats i perfekt lä. Mycket mer kan man inte begära!
Efter lite upptäcktsfärder på holmen så knixade vi ner våra flytetyg från bryggor och klippor och paddlade norrut igen. Nu fick vi lite vågor och kanske en del gammal dyning på oss. Ingen klagade såklart.
Ett fikastopp till och och sedan var det dags att leta sig tillbaka till utgångsläget. En finfin dag var alla helt överens om! Tack till Robin som föredömligt ledde den tidvis lite spretiga men glada gruppen.

Rutten

Vi startade klockan 10.00 på utsatt tid och var i land igen strax före 4. Alldeles precis lagomt!

gloggpaddling karta

Bilder från glöggpaddlingen tagna av Jette Gustafsson

Bilder tagna av Rayne Månsson

Film

Det blev även en liten film från dagen. Filmat av Jette Gustafsson.  Direktlänk till youtube: https://youtu.be/O4-M5Hotq8g
Paddlade gjorde:
Andi, Jens M, Jens L, Per-Erik, Kristna, Peter, Barbro, Christina, Bertil, Robin, Jette, Johan ,Veronica, Leif, Michael, Ingvar, Inger och Rayne

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top