skip to Main Content
Inloggning för admin:
Stockenträffen 2020

Stockenträffen 2020

Tjörns Kajakklubb arrangerar Stockenträffen 2020 tillsammans med Stockens camping

Datum för 2020 års träff är 28-30 augusti.

Vi fortsätter i samma stil!

Vi ser en fin trend i att allt fler besöker Stockenträffen och vi ser också alltfler kajakträffar. Stockenträffens koncept är som det alltid varit; träffen är gratis och deltagaren behöver bara betala sin tält- eller stugplats. TjKK står för gruppaddlingarna som också är gratis som vanligt.

TjKK sköter marknadsföring till paddlingssverige och leverantörer som är intresserade av att närvara som utställare eller kurs-givare. Stockens Camping sköter det praktiska kring boende och uppställningsplatser. Du som vill vara med men ej har egen kajak kan hyra hos Bohus kajak (f.d. Orust Kajak) har öppet i sin butik denna helg och erbjuder både rabatt och lite test av surfski-kajake. Butiken ligger på själva campingen så det är inga problem med transport.

 

Tältplats/stuga & receptionen

Tältplats och stuga bokas direkt hos Stockens camping. Då Stockenträffen blir allt populärare rekommenderar vi att ni förbokar även tältplats, mest för att minska kötiden som kan bli ganska lång på fredagen då väldigt många kommer.

Viktigt: Om du kommer efter 20.00 så hör av dig till campingen som då kan hjälpa er med kuvert så ni kommer in. Kommer ni efter 21.00 är campingen stängd och ni får stå på betal-parkering utanför campingen till dagen efter. Det är inte tillåtet att släppa in kamrater som ej kommit i tid på eget kort, men ni kan självklart hämta ut förbetalda kuvert till era kamrater och hjälpa dem in. Dock låses bommarna klockan 23.00 och då kan man inte längre komma in. Ut kommer man såklart. Maila (boka alltså inte online) din bokning till info@stockencamping.se och ange ”kajakhelg” när du bokar så får du lågsäsongpris  för tältplats. Pris för elplats är också lågsäsongpris, plus den el de förbrukar. Priser ännu ej fastställda.

Kajakpass för dagsbesökare

Om du bara kommer över dagen finns ett särskilt kajakpass för 100 kr för att du ska kunna köra in bilen med din kajak, duscha och även parkering över dagen. Köpes i campingens reception. Det är förbjudet att släppa in dagsgäster utan att de betalat denna avgift.

 

Bild /film-visning

Vi planerar bildvisning även detta år. Det är så roligt när vi delar med oss av våra upplevelser och inspirerar varandra. Då restaurangen inte finns kvar återgår vi till en mer spartansk variant och hoppas på att låna baken på en husvagn/husbil och visar bilder där. Håll tummarna för fint väder!

Lördag kl kl 20.30 –  vi uppdaterar om plats!

Ta med dig bilder på en minnepinne eller pc och berätta om dina upplevelser och tips.  Vi har inga förannonserade presentatörer här utan hoppas på spontana medverkanden!  Tänk dig att du pratar ungefär 15-20 minuter, det brukar bli lagom!

Varmt välkomna!

 

Utställare

Vi välkomnar utställare! Dessa deltar gratis och ordnar själva fram sina deltagare. Intresserade utställare och kursarrangörer anmäler sig till Tjörns kajakklubb som samordnar och hjälper till med informationsspridningen.

Vi har ett bra samarbete med Bohus-Kajak – eller Orust-kajak som befinner sig på campingen. Du som ej har egen kajak får 25% rabatt när du hyr din kajak hos dem. Om du bokar på nätet så skriver du ’STOCKEN2020’  vid ‘Enter Promo orVoucher’ och så får du automatiskt 25%.  Är du på plats redan torsdagkväll så kan du hämta ut kajaker redan mellan kl 17 och 18 för 40kr extra (rabatten gäller på det med.

De har olika kajaker i termoplast och dessa kan ni testa gratis på fredagen. De har också också en surfski som ni kan testa gratis hela helgen.

De öppnar butiken en timme tidigare igen så att ni kan få era kajaker i tid eller kan kolla in i butiken innan den första paddlingen börjar!

Köp & sälj kajakprylar

Begagnat-tältet slås även i år upp på stranden. Där kan du sälja dina av kajakprylar  – eller köpa av andra. Ta med dig dina prylar, märk dem med namn och telefonnummer.  Vi kommer ej att ha personal som vaktar utan räknar med att ni själva hanterar försälning.

 

Evenemangssida på Facebook

Klicka gärna i att du är intresserad / kommer på fb-evenemanget Stockenträffen. Då får du våra uppdateringar medan Stockenträffen pågår och dessutom underlättas samåkning för er.

Kontaktpersoner för Stockenträffen

Maila vår klubbmail tjornkajak@yahoo.com om du har frågor,

 

Varmt varmt välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top
×Close search
Sök