skip to Main Content
Inloggning för admin:
Stockenträffen 2020

Stockenträffen 2020

Stockenträffen 2020 ser lite annorlunda ut….

I år anpassar vi oss efter rådande omständigheter och skippar vi bildvisning, organiserade turer och andra större samlingspunkter. Vi har kvar våra utställare med kajakprylar, förhoppningsvis köp&sälj av begagnade friluftsprylar och självklart mysigt häng i mindre grupper på kvällarna och go paddling dagtid. Givetvis är det fritt fram för valfria aktiviteter, badövningar, skumbad, långpaddling, kortpaddling, kajakkurs, kaffedrickande, prylsnack, kajaktestande osv. Allt är möjligt, runt hörnet har vi ett av Sveriges finaste skärgårdsområden
Stockens Camping erbjuder fortfarande kajakrabatt för tält den helgen.  Du behöver ringa 0304-51100 och boka för att få rabatten.

Mat

Under Stockenträffen går det fint att äta hos den nyöppnade fina restaurangen Stockens Restaurang & Rökeri. De har en speciell Kajakmeny för oss och kommer att ha öppet mellan 17.00 och 20.00 på fredag och lördag. Du behöver boka bord/mat senast onsdag den 26 augusti  för att vara säker på att få mat och plats. Telefonnummer 0304-430 60. Ange ”Kajakmeny” när du bokar.

Meny för både fredag och lördag:

– Stockens klassiska fisk och skaldjursgryta med dillkokt potatis och topping. 145 kr

– Färskostfyllt kycklingbröst med purjolöksrisotto samt balsamicosås och grönt, 145 kr

– Chimichuristekt hallomi med risotto och balsamicosky, 145 kr

– Desert Cremebrulé 75 kr

Vi fortsätter i samma stil!

Vi ser en fin trend i att allt fler besöker Stockenträffen och vi ser också alltfler kajakträffar. Stockenträffens koncept är som det alltid varit; träffen är gratis och deltagaren behöver bara betala sin tält- eller stugplats.

TjKK sköter marknadsföring till paddlingssverige och leverantörer som är intresserade av att närvara som utställare eller kurs-givare. Stockens Camping sköter det praktiska kring boende och uppställningsplatser. Du som vill vara med men ej har egen kajak kan hyra hos Bohus kajak (f.d. Orust Kajak).

 

Tältplats/stuga & receptionen

Tältplats och stuga bokas direkt hos Stockens camping. Då Stockenträffen blir allt populärare rekommenderar vi att ni förbokar även tältplats, mest för att minska kötiden som kan bli ganska lång på fredagen då väldigt många kommer.

Viktigt: Om du kommer efter 20.00 så hör av dig till campingen som då kan hjälpa er med kuvert så ni kommer in. Kommer ni efter 21.00 är campingen stängd och ni får stå på betal-parkering utanför campingen till dagen efter. Det är inte tillåtet att släppa in kamrater som ej kommit i tid på eget kort, men ni kan självklart hämta ut förbetalda kuvert till era kamrater och hjälpa dem in. Dock låses bommarna klockan 23.00 och då kan man inte längre komma in. Ut kommer man såklart. Maila (boka alltså inte online) din bokning till info@stockencamping.se och ange ”kajakhelg” när du bokar så får du lågsäsongpris  för tältplats. Pris för elplats är också lågsäsongpris, plus den el de förbrukar. Priser ännu ej fastställda.

Kajakpass för dagsbesökare

Om du bara kommer över dagen finns ett särskilt kajakpass för 100 kr för att du ska kunna köra in bilen med din kajak, duscha och även parkering över dagen. Köpes i campingens reception. Det är förbjudet att släppa in dagsgäster utan att de betalat denna avgift.

 

Kurs i paddelteknik och manövrering med grönlandspaddel

Björn Thomasson har anpassat sina kurser till rådande omständigheter och bjuder in till utvecklande kurser. Mer info och anmälan via hans hemsida. https://www.thomassondesign.com/nyheter/kurser-pa-stockentraffen

 

Utställare

Vi välkomnar utställare! Dessa deltar gratis och ordnar själva fram sina deltagare. Intresserade utställare och kursarrangörer anmäler sig till Tjörns kajakklubb som samordnar och hjälper till med informationsspridningen.

 

Evenemangssida på Facebook

Klicka gärna i att du är intresserad / kommer på fb-evenemanget Stockenträffen. Då får du våra uppdateringar medan Stockenträffen pågår och dessutom underlättas samåkning för er.

Kontaktpersoner för Stockenträffen

Maila vår klubbmail tjornkajak@yahoo.com om du har frågor,

 

Varmt varmt välkomna!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top
×Close search
Sök