skip to Main Content
Inloggning endast för admin:
Stockenträffen

Stockenträffen 2010

Stockenträffen blev även i år ett stort evenemang, den trista väderprognosen till trots kom det massor med folk redan på fredagskvällen. Stilla väder och fukt i marken gjorde att det även kom ganska mycket knott (kanske har ryktet börjat gå i knott-kretsar, att sista helgen i augusti, då är det buffé på Orust… *L*). Men det vara bara att ta på långärmat och tända rökspiralerna.

Klubben ordnade turpaddling både lördag och söndag, med det uttalade syftet att vara till glädje för dem som inte är så vilda paddlare utan mer nykomlingar och långsamma. Nu kom en stor del av klubbens ”vanliga” medlemmar också, och vi delade därför upp oss i en snabbare och en långsammare grupp.

Robin och Tony tog ledningen över det raska gänget, Jens och Ulle tog den lägre hastigheten. Lördagsturen gick till ett soligt och stilla Härmanö/Vallerö, med fika och lunch i solsken och skön paddling däremellan. På hemvägen stannade långsamma gruppen på Herm och köpte glass från caféet där, medan de snabbare tog sin glass på Käringön.

Söndagen gav lite mer vind, vi gick istället norrut, snabba gänget på utsidan Härmanö, lugna gänget insidan. Målet, som också nåddes, var Mitre Gräsholmen, där hyfsat lä och värme kunde hittas i gräset. Lite vågor fanns runt bränningarna, och några av oss passade också på att ta ett par surfåk.

Behaglig hempaddling i nästan bleke och solsken. Vi som var klädda för sämre väder fick kyla oss med rollar!

Allt som allt jättefina turer och bra reklam för klubben. Eftersom anmälningskrav inte fanns existerar inte heller nån förteckning över alla som deltog, men lördag var vi ett 35-tal och söndag ett 15-tal, de flesta medlemmar men även flera ännu-icke-medlemmar.

Jens skrev.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top