Här ser du om du är inloggad:
Skum

Stockenträffen 2017

Tjörns Kajakklubb arrangerar Stockenträffen 2017 tillsammans med Stockens camping. 

Datum för årets träff är 25-27 augusti.

 

Konceptet består

Vi fortsätter konceptet som det alltid varit; träffen är gratis och deltagaren behöver bara betala sin tält- eller stugplats. TjKK står för gruppaddlingarna som vanligt. Vi sköter också marknadsföring till Paddlingssverige och leverantörer som är intresserade av att närvara som utställare eller kurs-givare. Campingen sköter det praktiska kring boende och uppställningsplatser. Sannolikt har Orust Kajak öppet i sin butik denna helg.

 

Tältplats/stuga & receptionen

Tältplats och stuga bokas direkt hos Stockens camping. Tältplats utan el behöver inte förbokas, det finns gott om dem. Receptionen håller extra öppet torsdag kväll, då många anländer den kvällen. Obs: Campingen ger alla paddlare 30 kronor tältrabatt/natt fredag till söndag för Stockenträffen. Säg till när du checkar in!

Restaurangen

Vi diskuterar med restaurangen om vi kan ha en gemensam måltid på restaurengen – återkommer med info.

 

Bild /film-visning

Vi hoppas att flera deltagare tar med sig bilder och filmer på en minnepinne så kan vi avnjuta dessa tillsammans. Vi jobbar på att hitta ett bra ställe för visning. I fjol visade vi mot en husvagsnbak. Vi får se var vi får plats – vi försöker göra det informellt och enkelt.  Mer info kommer här så småningom.

Utställare och kurser

Vi välkomnar utställare och kursarrangörer. Dessa deltar gratis och ordnar själva fram sina deltagare. Intresserade utställare och kursarrangörer anmäler sig till Tjörns kajakklubb som samordnar och hjälper till med informationsspridningen. Mer information och anmälan hittar du här.

Gruppaddlingar

Tjörns Kajakklubb kommer att leda en  gruppaddling på lördagen. Vi startar kl 10.00. Ni som vill delta i paddlingen hittar anmälan här. Turen är gratis och populär – Anmäl dig till tjornkajak@yahoo.se. Hör gärna av dig om du får förhinder. OBS, paddlingen är en så kallad kamratpaddling där vi förväntar oss att vi alla hjälps åt att hålla ihop gruppen och tänka på vår säkerhet. Vi räknar med att du känner dig trygg i kajaken och är en van paddlare. Du som kan tänka dig att att delta som paddlingsledare tillsammans med andra får gärna kontakta Jette Gustafsson i arbetsgruppen.

Kontaktpersoner för Stockenträffen

Du kan kontakta Jette på jette@jette.se eller Ralf på ralf.vassmar@telia.com om du har frågor.

This Post Has 2 Comments

 1. Susanne Malmström

  Hej!
  Låter hur bra och kul som helst. Förutsätter detta att man har egen kajak och bil så man kan ta sig till er eller finns det kajaker att hyra….?

  Susanne

  1. Anette Bargel

   Hej Susanne! Det finns kajaker att hyra på området, hos Orust Kajak (orust-kajak.se). Dessutom finns det en busshållplats på landsvägen, precis vid korsningen till Campingvägen. Omöjlig att missa, eftersom en kajak står vid korsningen :) Sen är det en bit att gå ner till campingen, så har du mkt att bära är det bra att få/ha skjuts. Mer info om själva campingområdet hittar du på campingens hemsida, Stocken Camping. Hoppas vi syns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök