skip to Main Content
Här ser du om du är inloggad:

Ett uppskattat inslag på Stockenträffen är såklart gruppaddling.  Dessa är gratis och anordnas av Tjörns Kajakklubb med hjälp av snälla människor som ställer upp och leder turer.  Paddlingarna är gratis och brukar paddlas i lagom takt så de fungerar för de flesta. Dock är det turer för någorlunda erfarna paddlare och inte lämplig om du inte har lite vana i kajaken. Du deltar på eget ansvar och vi står för navigerandet och de vackra vyerna. Vi brukar bli ganska många och delar därför upp oss i grupper.

Fredag 24 aug. 2018

Haikupaddling! Helt nytt koncept!   Vet du inte vad Haiku är så kan du läsa här.

Sjöklara fredag kl 18.00. Vi paddlar ut och skriver haikudikter tillsammans. Vi läser upp våra alster på en kort fikapaus. Den som vill kan läsa upp sitt verk i samband med middagen på lördagen.  Åter på land cirka 20.00.  Anmäl dig i formuläret nedan.

Lördag 25 aug. 2018

I år har vi flera inriktningar på gruppaddlingarna. Förutom att vi delar upp grupperna efter tempo har vi också en grupp för Singelpaddling och en grupp för långpaddling.

  • Singelpaddling – vi startar samtidigt som den andra grupperna men är just för singlar som söker kontakt i kajakvärlden. OBS – singelpaddlingen har visat sig oerhört populär bland kvinnor, så vi tar nu bara emot anmälningar från män för att få en bättre balans.
  • Långpaddling 1 – Mollösund eller Måseskär beroende på väder. Du behöver klara minst 2 mils paddling. Endast för lite erfarna och trygga paddlare.
  • Långpaddling 2 – lite mer krävande tur norr ut , cirka 22 km lång, Förhoppningsvis till Islandsberg. Endast för lite erfarna och trygga paddlare.
  • Gruppaddlingar i olika tempo

Är du van att leda grupper och kan tänka dig att vara ledare under dessa turer så hör gärna av dig. Ibland är det en fantastisk uppslutning och då gäller det att ha tillräckligt med erfarna ledare.

Vi samlas kl 09.30 på lördagen och kl 10.00 ska du och kajaken vara packade och på vattnet, eller som vi säger ”sjöklara”. Du hittar vår skylt på stranden, där samlas vi.

Vi ber er boka turen genom att fylla i formuläret. Får ni förhinder så meddela oss via tjornkajak@yahoo.com.  Välkommen till Stockenträffen!

Har ni frågor kring ert boende/campingen,  vänligen ring Stocken Camping direkt, tel. 0304-511 00.


Anmäl dig här

Ditt namn *

Din epost *

Mobiltfn

Antal personer jag anmäler

Min/vår paddlingsvana är (underlättar gruppindelning)

Jag/vi deltar i haiku-paddlingen på fredag
haiku

Jag/vi deltar i gruppaddlingen på lördag
lördag

Nytt för i år: Jag deltar i gruppaddlingen för SINGLAR på lördagen
singel

Jag/vi deltar i långpaddlingen på lördag
långpaddling

* = obligatoriskt fält

Välkommen! Du deltar på eget ansvar och vi står för lokalkunskapen. Om du får förhinder så meddela oss via tjornkajak@yahoo.com. Paddlingarna startar kl. 10. Spana efter skylt Tjörns kajakklubb på stranden.

Back To Top
×Close search
Sök