Här ser du om du är inloggad:

Tjörns Kajakklubb håller en grupptur på Stockenträffen. Den är gratis och brukar paddlas i lagom takt så de fungerar för alla. Dock är det turer för någorlunda erfarna paddlare och inte lämplig om du inte har lite vana i kajaken. Du deltar på eget ansvar och vi står för navigerandet och de vackra vyerna. Blir vi många deltagare försöker vi dela upp oss i flera grupper.  Turen brukar bli en dagstur med tid för lunch, fika och bad, så ta med mat och vatten.

Vi satsar på en tur på lördagen och om vi har tillräckligt med guider kan det bli en tur på söndagen också – men det blir i så fall mer spontant och inget du föranmäler dig till.

Är du van att leda grupper och kan tänka dig att vara ledare under dessa turer så hör gärna av dig. Ibland är det en fantastisk uppslutning och då gäller det att ha tillräckligt med erfarna ledare.

Vi samlas kl 09.30 på lördagen och kl 10.00 ska du och kajaken vara packade och på vattnet, eller som vi säger ”sjöklara”. Du hittar vår skylt på stranden, där samlas vi.  På lördag sen eftermiddag/kväll tar vi sista beslut om söndagens tur och sätter upp infon på vår strandskylt. Söndagens tur startar i så fall också klockan 10.00.

Vi ber er boka turen genom att fylla i formuläret. Får ni förhinder så meddela oss via tjornkajak@yahoo.com.  Välkommen!

Har ni frågor kring ert boende/campingen,  vänligen ring Stocken Camping direkt, tel. 0304-511 00.

Anmäl dig här

Ditt namn *

Din epost *

Mobiltfn

Antal personer jag anmäler

Jag/vi deltar i gruppaddlingen på *
 lördag söndag båda dagarna om tur finns även söndag

* = obligatoriskt fält

Välkommen! Du deltar på eget ansvar och vi står för lokalkunskapen. Om du får förhinder så meddela oss via jette@jette.se Paddlingarna startar kl. 10. Spana efter skylt Tjörns kajakklubb på stranden.

Sök