skip to Main Content
Inloggning för admin:

Ett uppskattat inslag på Stockenträffen är såklart gruppaddling.  Dessa är gratis och anordnas av Tjörns Kajakklubb med hjälp av snälla människor som ställer upp och leder turer.  Paddlingarna är gratis och brukar paddlas i lagom takt så de fungerar för de flesta. Dock är det turer för någorlunda erfarna paddlare och inte lämplig om du inte har lite vana i kajaken. Du deltar på eget ansvar och vi står för navigerandet och de vackra vyerna. Vi brukar bli ganska många och delar därför upp oss i grupper.

 

Lördag 24 augusti 2019

I år har vi flera inriktningar på gruppaddlingarna. Förutom att vi delar upp grupperna efter tempo har vi också en grupp för Singelpaddling och en grupp för långpaddling.

  • Långpaddling 1 – Mollösund eller Måseskär beroende på väder. Du behöver klara minst 2 mils paddling. Endast för lite erfarna och trygga paddlare.
  • Långpaddling 2 – lite mer krävande tur norr ut , cirka 22 km lång, Förhoppningsvis till Islandsberg. Endast för lite erfarna och trygga paddlare.
  • Gruppaddlingar i olika tempo

Är du van att leda grupper och kan tänka dig att vara ledare under dessa turer så hör gärna av dig. Ibland är det en fantastisk uppslutning och då gäller det att ha tillräckligt med erfarna ledare.

Vi samlas kl 09.30 på lördagen och kl 10.00 ska du och kajaken vara packade och på vattnet, eller som vi säger ”sjöklara”. Du hittar vår skylt på stranden, där samlas vi.

Vi ber er boka turen genom att fylla i formuläret. Får ni förhinder så meddela oss via tjornkajak@yahoo.com.  Välkommen till Stockenträffen!

Har ni frågor kring ert boende/campingen,  vänligen ring Stocken Camping direkt, tel. 0304-511 00.


Anmäl dig här

Ditt namn *

Din epost *

Mobiltfn

Antal personer jag anmäler

Min/vår paddlingsvana är (underlättar gruppindelning)

Jag/vi deltar i vanlig gruppaddling på lördag
lördagspaddling

Jag/vi deltar i långpaddlingen som förhoppningsvis går till Måseskär på lördag
måseskär

Jag/vi deltar i långpaddlingen som förhoppningsvis går till Islandsberg på lördag
Islandsberg

* = obligatoriskt fält

Välkommen! Du deltar på eget ansvar och vi står för lokalkunskapen. Om du får förhinder så meddela oss via tjornkajak@yahoo.com. Paddlingarna startar kl. 10. Spana efter skylt Tjörns kajakklubb på stranden.

Back To Top
×Close search
Sök