skip to Main Content
Här ser du om du är inloggad:

Tjörns Kajakklubb håller en grupptur på Stockenträffen. Den är gratis och brukar paddlas i lagom takt så de fungerar för de flesta. Dock är det turer för någorlunda erfarna paddlare och inte lämplig om du inte har lite vana i kajaken. Du deltar på eget ansvar och vi står för navigerandet och de vackra vyerna. Blir vi många deltagare försöker vi dela upp oss i flera grupper.  Turen brukar bli en dagstur med tid för lunch, fika och bad, så ta med mat och vatten.

Nytt för i år är att Friluftsfrämjandet ordnar en tur även på fredagkvällen för dig om har provat att paddla tidigare men känner dig lite osäker i kajaken. Det blir en tur med samling 17.30 och sjöklar 18.00. Turen blir kort, vi är tillbaka redan 19.00 på stranden. Anmälan till denna tur sker via Friluftsfrämjandet och länk kommer så snart de lagt ut den på sin sida.

På lördagen erbjuder både Tjörn Kajak och Friluftfrämjandet turer och den som känner sig lite ringrostig kan med fördel paddla med Friluftsfrämjandet. Även här kommer vi att länka till deras anmälan inom kort.

Är du van att leda grupper och kan tänka dig att vara ledare under dessa turer så hör gärna av dig. Ibland är det en fantastisk uppslutning och då gäller det att ha tillräckligt med erfarna ledare.

Vi samlas kl 09.30 på lördagen och kl 10.00 ska du och kajaken vara packade och på vattnet, eller som vi säger ”sjöklara”. Du hittar vår skylt på stranden, där samlas vi.

Vi ber er boka turen genom att fylla i formuläret. Får ni förhinder så meddela oss via tjornkajak@yahoo.com.  Välkommen!

Har ni frågor kring ert boende/campingen,  vänligen ring Stocken Camping direkt, tel. 0304-511 00.

Anmäl dig här

Ditt namn *

Din epost *

Mobiltfn

Antal personer jag anmäler

Min/vår paddlingsvana är (underlättar gruppindelning)

Jag/vi deltar i gruppaddlingen på *
lördagsöndagbåda dagarna om tur finns även söndag

* = obligatoriskt fält

Välkommen! Du deltar på eget ansvar och vi står för lokalkunskapen. Om du får förhinder så meddela oss via jette@jette.se Paddlingarna startar kl. 10. Spana efter skylt Tjörns kajakklubb på stranden.

Back To Top
×Close search
Sök