Här ser du om du är inloggad:
Bli Medlem – Medlemskap

Bli medlem – medlemskap

Välkommen att bli medlem i Tjörns Kajakklubb. Att bli medlem är enkelt. Betala in en hundralapp till vårt konto och fyll sen i medlemsformuläret i högerspalten, så blir du medlem. Medlemsavgiften räcker hela livet.

sjökortstittVem kan bli medlem?

Medlem är den som uttalar sin önskan om att bli det, samt betalar medlemsavgiften, för närvarande 100 kr, till vårt konto. Swedbank 8353-5  03 621 818-8. Medlem förs in i klubbens interna register samt epostlista – klubbens utskick sker nästan uteslutande via epost. Medlem, som så önskar, införs i den medlemslista som finns publicerad här på webbsidan.

Vill du bli medlem? Betala in medlemsavgiften till vårt konto och fyll sen i medlemsformuläret i högerspalten.

När vi fått din anmälan och avgiften, skickas ett epostmeddelande till dig som bekräftelse på ditt medlemsskap. Du införs i medlemsregistret, förs upp på epostlistan och inkluderas i medlemslistan på hemsidan. I fortsättningen får du alla utskick som klubben gör. De kommer nästan uteslutande via e-post, så se till att hålla oss med en aktuell epostadress.

lägerplats paddlingDelta när du har lust

Själva tanken med verksamheten är, att man som medlem aldrig skall känna sig tvingad med på träffar. Vissa väljer kanske att enbart paddla på sommaren, andra håller på året runt. Allt efter tycke och förmåga.

 

sol och badBarn kan delta

Flera småbarn har varit aktiva medlemmar, och är barn med på turerna anpassas de för att passa blöjbyten, nappletning och upptäcksfärder på land. Skulle en tur vara mer ”strapatsinriktad”, anges detta i programmet.

För nästan 10.000 år sedan ristade en stenåldersman i Valla socken på Tjörn vår logotyp med en outsövd förälder, som håller på att veckla ut sin helfamiljskajak under det att barnen leker med en urtida snorkel. Eller…?

 

tjörns kajakklubb logo

 

This Post Has 5 Comments

 1. Carina Olofsson

  Hej! Jag har betalt i medlemsavgiften.

  1. Jette Gustafsson

   Kul Carina! Varmt välkommen i klubben. Jag mailar dig så vi säkerställer att vi har alla uppgifter.
   Jette

 2. Filippa Bohlin

  Betalt

 3. Turid Uttman

  betalar medlemsavgiften idag 20-4-2016

  1. Jette Gustafsson

   :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sök